1/5
Noticias Locales screenshot 0
Noticias Locales screenshot 1
Noticias Locales screenshot 2
Noticias Locales screenshot 3
Noticias Locales screenshot 4
Noticias Locales Icon

Noticias Locales

NEWSDELIVER LIMITED
Trustable Ranking Icon
1K+Λήψεις
23.5MBΜέγεθος
Android Version Icon7.1+
Έκδοση Android
1.16.0(07-06-2024)
-
(0 Αξιολογήσεις)
Age ratingPEGI-3
Λήψη
ΛεπτομέρειεςΑξιολογήσειςInfo
1/5

Περιγραφή του Noticias Locales

Λάβετε καθημερινές ειδοποιήσεις έκτακτων ειδήσεων για τοπικούς τίτλους με τις Τοπικές Ειδήσεις. Αυτή η εφαρμογή σάς παρέχει ενημερωμένες πληροφορίες για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων των τοπικών ειδήσεων, των επιχειρήσεων, της τεχνολογίας, της ψυχαγωγίας, του αθλητισμού, της πολιτικής και άλλων. Με μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή, μπορείτε εύκολα να περιηγηθείτε και να αποκτήσετε πρόσβαση στις πιο πρόσφατες ειδήσεις που έχουν επιλεγεί από αξιόπιστες πηγές σε όλο τον κόσμο.


Με τις Τοπικές Ειδήσεις, μπορείτε να λαμβάνετε καθημερινές ειδοποιήσεις και ενημερώσεις για τρέχοντα γεγονότα απευθείας στο τηλέφωνό σας. Η εφαρμογή σας κρατά ενήμερους για ειδήσεις που επηρεάζουν εσάς και την κοινότητά σας, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών τίτλων, ζωντανών ενημερώσεων τοπικών ειδήσεων, διεθνών ειδήσεων, ειδοποιήσεων καιρού και πολλά άλλα. Αυτό που ξεχωρίζει τις Τοπικές Ειδήσεις είναι η εστίασή τους σε μικρές, τοπικές ιστορίες που έχουν σημαντικό αντίκτυπο στις κοινότητες. Η εφαρμογή πιστεύει ότι οι τοπικές ειδήσεις βοηθούν να ενωθούν οι γειτονιές γύρω από τις μοναδικές κοινές ιστορίες που μοιράζονται. Παρέχοντας τοπικές ειδήσεις με βάση την τοποθεσία σας, οι Τοπικές Ειδήσεις διασφαλίζουν ότι ενημερώνεστε για γεγονότα και καιρικές συνθήκες στην περιοχή σας. Επιπλέον, το σύστημα γρήγορου ειδοποιήσεων της εφαρμογής παρακολουθεί τις έκτακτες ειδήσεις από κάθε εκδότη, διασφαλίζοντας ότι λαμβάνετε έκτακτες ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο.


Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της εφαρμογής Τοπικές Ειδήσεις είναι η ικανότητά της να προσαρμόζει τη ροή ειδήσεων επιλέγοντας κατηγορίες, θέματα και πηγές που προτιμάτε. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις push για έκτακτες ειδήσεις, διασφαλίζοντας ότι ενημερώνεστε για τις τελευταίες εξελίξεις σε πραγματικό χρόνο. Η μηχανή ανακάλυψης της εφαρμογής σάς επιτρέπει να ανακαλύπτετε ιστορίες από χιλιάδες αξιόπιστες πηγές και η εξαιρετικά εξατομικευμένη ροή της σας φέρνει τις ιστορίες που σας ενδιαφέρουν.


Χαρακτηριστικά τοπικών ειδήσεων:


1. Έκτακτες ειδήσεις, εθνικές και τοπικές: Μείνετε ενημερωμένοι με την πλήρη κάλυψη ειδήσεων, συμπεριλαμβανομένων μικρών και έκτακτων ειδήσεων.

2.Τα σημαντικότερα σημεία τοπικών ειδήσεων: Λάβετε επιμελημένες τοπικές ιστορίες, ενημερώσεις για την κυκλοφορία, κοντινά συμβάντα και πολλά άλλα σε μια εξατομικευμένη ροή ειδήσεων.

3. Ειδοποιήσεις έκτακτων ειδήσεων: Μπορείτε να βασιστείτε στο σύστημα γρήγορου ειδοποιήσεών μας που παρακολουθεί τις έκτακτες ειδήσεις από κάθε εκδότη.


Προσαρμοσμένη ροή ειδήσεων:


1. Εξαιρετικά εξατομικευμένες: Αποκτήστε τις ιστορίες που σας ενδιαφέρουν με μια ροή προσαρμοσμένη στα γούστα και τις προτιμήσεις σας.

2.Ευρεία κάλυψη: Μείνετε ενημερωμένοι για τον αθλητισμό, την τεχνολογία, την υγεία, τα ακίνητα, την επιστήμη, τα νέα των διασημοτήτων και πολλά άλλα.

3, Κορυφαίες ειδήσεις και εκδηλώσεις: Μείνετε ενημερωμένοι με την τελευταία κάλυψη κορυφαίων ειδήσεων και εκδηλώσεων, τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Οι τοπικές ειδήσεις είναι μια εφαρμογή που πρέπει να έχει για όποιον θέλει να ενημερώνεται για τα τελευταία νέα και γεγονότα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο. Η εύχρηστη διεπαφή, η προσαρμόσιμη ροή και οι ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο το καθιστούν εξαιρετικό εργαλείο τόσο για τους λάτρεις των ειδήσεων όσο και για τους περιστασιακούς αναγνώστες.


Αποποίηση ευθύνης: Οι τοπικές ειδήσεις είναι ένας συσσωρευτής ειδήσεων/RSS. Ο κύριος στόχος του είναι να διευκολύνει την πρόσβαση σε νέο περιεχόμενο και να βοηθήσει τους εκδότες να προσεγγίσουν ένα ευρύτερο κοινό. Εάν έχετε οποιαδήποτε σχόλια ή προτάσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email newsdeliverhelp@gmail.com.

Noticias Locales - Έκδοση 1.16.0

(07-06-2024)

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές ή βαθμολογίες! Για να αφήσεις την πρώτη,

-
0 Reviews
5
4
3
2
1

Noticias Locales - Πληροφορίες APK

Έκδοση APK: 1.16.0Πακέτο: com.novanews.android.localnews.es
Συμβατότητα Android: 7.1+ (Nougat)
Προγραμματιστής:NEWSDELIVER LIMITEDΠολιτική Απορρήτου:https://www.newsdeliverdaily.com/privacy-policy.htmlΔικαιώματα:49
Όνομα: Noticias LocalesΜέγεθος: 23.5 MBΛήψεις: 0Έκδοση : 1.16.0Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 2024-09-14 14:08:15Ελάχιστη Οθόνη: SMALLΥποστηριζόμενα CPU:
Αναγνωριστικό Πακέτου: com.novanews.android.localnews.esΥπογραφή SHA1: E6:EF:4B:94:8B:73:7E:C6:E7:D6:1F:88:85:36:59:DC:82:24:4C:8EΠρογραμματιστής (CN): novanewsΟργανισμός (O): novanewsΤοποθεσία (L): nnΧώρα (C): USΠολιτεία/Πόλη (ST): nn

Εφαρμογές στην ίδια κατηγορία

Μπορεί επίσης να σου αρέσουν...